vittu mikä flunssa

       
     
       
     
  elmo design


elmo design
     

Saatanan flunssa! | sivu 80 | Pakkotoisto.com

Mulla oli joku aika sitten tuollainen tauti ja kurkku oli niin kipee, että ei pystynyt edes sylkeä nielaisemaan. Veden juominenkin sattui. Kaikki kokeet oli normaaleja jopa nielunäyte. Sitä kesti yhteensä pari kuukautta ja tuota kurkun kipeyttä noin viikon. Sitten alkoi helpottamaan, mutta rajuin flunssa mikä mulla on ollut.

Finnish profanity - Wikipedia

vittu mikä flunssa

Pussy or cunt in finnish. Used as fuck in english. Pronounced as vyt-tu.

Mikä vittu mua vaivaa? ( PALSTA LÄÄKÄREITÄ/SH/MUITA

On ollu keuhkokuumetta, mykoplasmaa, viruksia, kaikkee mahollista.. Taustatietona vielä: 18w, voimatasot kohtuulliset, en tupakoi, yleiskunto hyvä. Tosiaan viime vuosina nyt en oo jaksanu kauheesti vittuuntua flunssista, mut nyt tän flunssan aikana tuli semmonen kunnon ahaa- elämys että ei vittu, oon ollu nyt syksystä asti ihan KOKOAJAN

Happotedit - Vittu Mikä Krapula - YouTube

Ei tosiaan oo mitää tavis flunssa oireita, nenä ei ees vuoda tai mitää sellasta. Kuume vaan sahannu ja lihasoireet ollu rajut, pistelee ja särkee kokoajan sinnetänne lihaksia. ja nyt vatsa ollu tänää kipeä ja saanu ravata vessassa. Vatsakipu alkoi vasta tänää, vaikka oon sairastanu lauantaista asti.

flunssa | Seopetriii Vittu Nygård Weblog

vittu mikä flunssa

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Urban Dictionary: vittu

vittu Vittu (Pronunciation of "vittu" (help · info)) is an ancient word for the female genitalia but now has the literal meaning of "cunt". Linguistically, it is used similar to how 'fuck' is used in English to add force to a statement or express frustration.

flunssa - Riemurasia

vittu mikä flunssa

Vittu-sanassa on voimaa ja se on paljon enemmän kuin vain voima- tai täytesana. Ruotsin kielessä muinoin soista aluetta merkitsevästä sanasta ”fitta” juurensa juontava ”vittu” on nykyään käytössä lähinnä nuorten täytesanana, mutta sen historia on paljon mielenkiintoisempi.

vittu | Tumblr

WHITE BOYS FOR GAY JESUS ON BÄNDIN NIMI JA PUSSY CAKE ON BIISINIMI,,,TÄMÄ EI OLE VITSI,!!!!! Chris Brown katuu: Rakastan yhä Rihannaa Räppäri Chris Brown uskoo, että kaikkien vaikeuksien jälkeen, hän tulee aina olemaan ystävä Rihannan kanssa.

pitkä flunssa - Vilustuminen - Suomi24 Keskustelut

Nyt alkaa pikku hiljaa usko horjua paranemisen suhteen ja tuntuu ettei tämä tästä voi enää vain itsestään parantua. Olen nyt elänyt ainakin 1,5kk 100%:sti flunssan ehdoilla, mikä tarkoittaa käytännössä kaiken mielekkään tekemisen väliin jättämistä. Opiskellut olen kuitenkin normaalisti, muutamaa sairaspoissaoloa lukuunottamatta.

YouTube

Y’all do a lot of talk about cursed images, but you ever seen the most weirdly unsettling video clip on all of youtube? In the 90s there was this finnish sketch show Kummeli, that once had a gag about a man going into a café and buying a small coffee and a little pastry, which cost 8 finnish marks (about 1,30 euros or 1,60 USD).

Keskustelu - Mikäköhän mua voi vaivata? Flunssa kestänyt

aina se flunssa tulee silloin kun ei pitäisi.. sitte leireille lähdössä ei vittu mitään. Terveisin 11 päivää mettää edessä. <Faasi> Flunssa, mikä

gay fleshlight pornno vittu en minä ainakaanpornoa ja vertatissit paljaana kuviavittu päivä aivan perse päivä

             
p??sivu  
 
vagina sairaudet lesbo miehen kanssa seksiseuraa suonenjoelta legalize gay weed seks jepang elmodesign.fi